Mindig is hittem abban, hogy az idő gyógyít. Mint ahogy abba is mindig hittem, hogy az élet lerendezi a kétségesnek tűnő helyzeteket. Hiszek abban is, hogy amilyen értéket adtam, az egyszer hasznára válik annak, aki kapta. Hiszem, hogy azok a helyzetek, melyeket az élet szül, nem véletlenül vannak itt. Főleg, ha azok ismétlődnek.

Hiszem, hogy az élet mindenkit oda tesz, ahova való, nem kell nekem ahhoz semmit sem csinálnom. Hiszem, hogy az élet igazol. Hiszem, hogy a türelem és a várakozás azért van, hogy utat engedjen valami sokkal, de sokkal jobbnak.

Hiszem, hogy vannak emberek, akik felbukkanak az életünkben és vannak, akik amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tűnnek. Hiszem, hogy azok az események, amelyek mélyen érintenek, tanításképp jönnek az életemben. Hiszem, hogy az emberekben ott van a jó, csak sokszor elfelejtik ezt. Hiszem, hogy a kutya tud a macska barátja lenni. Hiszem, hogy több értelme van szelidíteni, mint betörni.

Hiszem, hogy a mosoly gyógyító erővel bír.

Hiszem, hogy minden munkába vetett energiának eredménye van. Hiszem, hogy az én változásom másokra is hatással van. Hiszem, hogy amit gondolunk a gyerekeinkről, azzá válnak. Hiszek a gondolatok erejében. Hiszem, hogy a félelem  képes megbénítani, de csak akkor ha gyávák vagyunk megnézni miből épül fel. Úgyhogy hiszem, hogy belenézni, közel menni, ér.

Hiszem, hogy szerencsés ember vagyok.

Hiszem, hogy minden alagút végén ott van a fény, még ha nem is látom, attól még kereshetek csatornafedeleket 😊. Hiszem, hogy a szokások, megszokások rombolnak. Hiszem, hogy a szavak, de méginkább a tettek összekötnek embereket. Hiszem, hogy a korlát bennünk van, nem rajtunk kívül, így hivatkozni gátló tényezőkre balgaság. Hiszem, hogy a megbocsátás jó hatással van az életemre.

Hiszem, hogy az átláthatóság és egyszerűség jó. Hiszem, hogy különleges vagyok, nincs belőlem mégegy. Hiszem az eleve elrendeződés elvét. Hiszem, hogy van egy erő, ami segít engem, hívhatjuk Istennek ugyanúgy, mint Buddhának. Mindegy. Valaki itt van és segít, hogy mindig erősebb és erősebb legyek. Hiszem, hogy minden egyes nap a felhők fölött süt a nap, még akkor is, ha itt esik az eső.

Hiszem az ima erejét, még ha sokszor mantrának tűnik is.

Hiszem, hogy a gondoskodás és szeretet érződik egy étel ízén. Hiszem, hogy a barátságok idővel átalakulnak. Ha kell, gyökeresen, hiszen mi is változunk. Hiszem, hogy mosollyal sugározni, adni lehet.

Hiszem, hogy az őszinte felvállalás hegyeket mozgat meg, főleg ha abban a hibáim is látszanak.

Hiszem azt, hogy ha hisznek bennünk, csodákra vagyunk képesek. Mert hinni valamiben, alapjaiban határozza meg az élethez való hozzáállásomat. Hiszem, hogy a belső hangom a hűségem önmagamhoz. Hiszek abban a szeretetteljes, elfogadó, mosollyal teli világban , amit magam körül hozok létre……Dóri vagyok….önmagam vagyok….én én vagyok 😊.


Ha tetszett a bejegyzésünk, közvetlenül a bejegyzés alján látható ÉRTÉKELÉS-nél fejezheted ki, mennyire, továbbá ugyanitt megoszthatod a Facebook-on keresztül is, ha jelentett számodra bármit az írás tartalma.

Az oldal alsó részében található HOZZÁSZÓLÁSOK résznél tudod elmondani véleményed, amit előre is nagyon köszönünk, hisz kölcsönösen formáljuk egymást. A fenti funkciók használatához, tájékozódáshoz a Pontblog GDPR szabályzatát itt találod.

Hasonló tartalmú írásainkat itt olvashatod:

nincs értelme pontblog

Füredi Dóri: nincs értelme

Dóri filozófiai kirohanása

 

szimbiózisban pontblog

Szimbiózisban

A részleteket a címre kattintva olvashatod