PONTBLOG a nevünk

PONTBLOG a nevünk

Miért PONTBLOG a nevünk? Mert spontán működünk. Mert pont ilyet szerettünk volna. Pont ilyen témákban, pont így. Mert pontosan olyan, amilyet megálmodtunk. Pont akkor és úgy írnunk és posztolunk, ahogy mondanivalónk akad. Spontán módon működünk, hogy ne legyenek muszáj írásaink. Olvasóink azt mondják, hogy jó amit csinálunk és pont azért, mert pont úgy működünk, ahogy pont szeretnénk! 😊

Miért írunk? Ez adja az önkifejezési szabadságunkat és mert érdekes lehet mások számára is az a látószög, ahogyan mi látjuk az életet. Szeretünk új gondolatokat átadni, mosolyra bírni, ezzel inspirálni, hatást elérni. Egyszerre vagyunk humorosak és impulzívak, együtt él, pulzál, dobog a szívünk másokkal. Ironikusak vagyunk, időnként kekecek, van, ahol provokatívak. Társadalomkritikusok vagyunk, akik nem a felszínt kapargatják, hanem PONT a közepét.

Ezzel együtt batyut pakolunk, hol fel, hol le, ezzel is tartjuk magunkban a yin-yang-ot 😊. A legjobb tükör önmagunk számára. Ezért csináljuk. Pont így.

Füredi Dóri vagyok

Füredi Dóri vagyok

Nő, anya. Nukleáris energiájú hétköznapi egyén.

Egy négygyermekes családban nőttem fel harmadikként. Ez valószínűleg mindent elmond. Szóval egy kicsit formabontó voltam, mindig más szemüvegen keresztül láttam az élet történéseit. Civil életemben emberekkel foglalkozom, ilyen-olyan szerepben, mindig más szemüvegen keresztül.

Érdekelnek az emberek, ezért folyton beszélek és kérdezek. Szeretem az olyan értékeket meglátni és megláttatni másokkal, amelyek mellett egyébként nap mint nap elmegyünk.

Őze Ildikó vagyok

Őze Ildikó vagyok

Hétköznapi ember. Átlagember. Legfőképpen nő vagyok, és anya.

Írói álnevemen Balassa Rozi. Társ egy olyan rendszerben, ahol semmi sem tisztázott, de így is lehet csodákat tenni. Sportoló vagyok ennek minden hozadékával. A bohémabb felfogással, az állandó bizonyítással, magas mércével és állandó győzni akarással. Gyerekekkel foglalkozom.

Nem szeretnék hegyeket megmozgatni, csak azt szeretném, ha képesek lennénk együtt gondolkodni, gondolkodtatni. Nem szeretek vitázni, viszont vallom, hogy a közös véleményformálás visz mindig előbbre.