Az egész ország tobzódik abban a nem túl kényelmes állapotban, amikor nem tudjuk mi lesz holnap! Nem tudjuk hogyan és mi fog történni. Amikor a legkisebb pozitív mondat, tett, egy mosoly, jobbá teheti a pillanatot, oldhatja a szorongást ebben a helyzetben… De nem!

Hihetetlen, hogy mindig lesznek olyan emberek, akik csak azt keresik, hogy kibe miért és hogyan rúghatnak bele! Persze arctalanul! Posztolgatnak, üzengetnek, csámcsognak és élvezkednek! A kérdés az, hogy tényleg miért csinálják ezt? Mert bármi történik, mindig lesznek olyanok, akik boldogan fröcsögnek, szinte érezhetően, kéjesen élvezik mások küzdelmét. Szinte látom, ahogy elterül az arcukon a vigyor, hogy a mai napi fekélyt kiüríthették az éterben. És már szövögetik is a következő tervüket… Hergelik magukat, füstölögnek, a belsejüket emészti egy csomó negatív gondolat…

Úgy gondolom, hogy a pszichológusok kánaánja lett a mostani életforma. Van, aki a „szegény én” szerepében küzdöget és sajnálja önmagát, és van az elnyomó szerepét magára öltve manipuláló uralkodó személyiség.

Fel sem merül bennük, hogy békén is hagyhatnák környezetüket.

Valószínű azért, mert akkor magukba kellene nézni, és meglátni azt a rémítő személyt, aki másokat megaláz és értéktelen személyiséggel bíró egyén képe néz vissza rájuk a tükörben.

Nem tudom megérteni…a mindennapi boldogságát veszítenék el az ilyen emberek, ha normálisak lennének? Biztos, hogy nem! Az az energia, amit abba fektetnek, hogy elviselhetetlenek legyenek, mennyi mindenre, persze

jóra lenne fordítható, használható.

Nem tudom és nem értem, hogy fel sem merül bennük, hogy attól is boldogok lehetnének, ha kedvesek lennének? Eszükbe sem jut, hogy mennyi pozitív visszajelzést kaphatnának, ha az  értékes emberi oldalukat is megmutatnák? Sőt, az értékes emberi oldalukat megmutatva az a gonosz manó el is hagyhatná a lényüket… Mi lenne a legtutibb?

Ha vállalnák  az arcukat.

Szemtől-szembe állva tennék meg mindazt, amit most sunyi árnyékként vonnak magukra.

Nekem mindig Hófehérke mostohája jut az eszembe ezekről az emberekről! Először arctalanul parancsot adva akarnak pusztítani, majd képesek lényüket elcsúfítva, alattomosan, méreggel próbálkozni… Persze nem elhanyagolható, hogy egyedül, csúnyán, gonoszul halnak meg és mindenki utálattal emlékszik meg róluk.

Ja és nagyon fontos. Még a nevüket sem tudjuk! Egyszerűen csak gonosz boszorkányok maradnak….Megéri?

————————————————————————————————————————————-

Ha tetszett a bejegyzésünk, közvetlenül a bejegyzés alján látható ÉRTÉKELÉS-nél fejezheted ki, mennyire, továbbá ugyanitt megoszthatod a Facebook-on keresztül is, ha jelentett számodra bármit az írás tartalma.

Az oldal alsó részében található HOZZÁSZÓLÁSOK résznél tudod elmondani véleményed, amit előre is nagyon köszönünk, hisz kölcsönösen formáljuk egymást. A fenti funkciók használatához, tájékozódáshoz a Pontblog GDPR szabályzatát itt találod.

Hasonló tartalmú írásainkat itt olvashatod:

Tágra zárt szemek

Farkasok között

Idegesítő a megmondó ember?