Forrás: Unsplash

…..hogy nem jut eszembe semmi. Nincs téma, amit megosztanék Veletek, nincs semmi olyan kiemelkedő történés, amit papírra vetnék. Így van ez velem mostanában. Túlzottan elnyomnak a hétköznapok, a feleségként, anyaként, szakemberként rám váró feladatok halmazai. A hétvégék egybefolynak a hétköznapokkal. A munkám során rengeteg a gondolkodnivaló, a kidolgozásra váró feladat, így a hétköznapok szépségeit, mint például elrugaszkodni egy kicsit a talajtól és beülni egy kávézóba, cukrászdába, bárhova,  sajnos ez hetek óta nem alkotja a napjaim részét….

Néha van olyan, hogy elfáradok. Azt hiszem az elmúlt egy év sok-sok jó történése, mint a Pontblog megalapítása is és az abban érzett örömöm, az önkifejezés szabadsága…. azért fárasztó is tud lenni. Nem szeretnék teret adni annak, hogy kötelességből vagy megfelelésből írjak. Tehát úgy döntöttem, hogy tudatosan pihenek egy picit. Lesz ebben nemsokára talán egy külföldi hosszú hétvége, majd egy hosszabb utazás is, ami azt a célt szolgálja, hogy teljes mértékben ki tudjak kapcsolódni és képes legyek magamra, a MOST-ra figyelni és élvezni azt. Hiszem, hogy feltöltődve fogok megérkezni. Nyitott szemmel járok, de nem szeretnék tollat ragadni, hogy az élményeimet, gondolataimat megosszam Veletek. Most egy kis alkotói szünetre van szükségem.

A jó hírem az, hogy a Pontblog nem egyszemélyes, így a csapat többi tagja továbbra is fog írni, illetve megosztják Veletek a gondolataikat, témáikat, akár provokációikat. És hát azért teljesen nem tűnök el, mert a háttérmunka ugyanúgy részét fogja képezi a napjaimnak .

Köszönöm, hogy megértitek, és ígérem, jelentkezni fogok!

Dóri