Forrás: polomania.hu

Ennyi nap telt el, amikor útjára indítottuk a Pontblogot . Egyévesek lettünk! 365 nap elegendő idő arra, hogy valami képet alkossatok rólunk. Rólunk, mint emberről, a szemléletmódunkról, a gondolatainkról, néha a legféltettebb titkainkról, kommentár nélküli írásainkról, és megindító, lelki oldalunkról.

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek…..a ma este megjelenő posztunk, vagyis interjúnk éppen a századik . Nagyon sokan olvastok minket, ami számunkra tényleg felfoghatatlan!

Hát akkor nézzük csak a mérleget, mit is csináltunk ebben az egy évben . Először is sokat írtunk, és sokat tanultunk. Négyen kezdtük el írni, majd egy év alatt öten lettünk.

3 vendégíró gondolta úgy, hogy megosztja gondolatait, három 18 év alatti írónk gazdagította a szemléletmódunkat. 5 interjút készítettünk különleges emberek különleges gondolataival. Lett egy együttműködő partnerünk a 365letszikra .  Így 5 írásunk jelent meg a 365letszikra oldalán, és 3 nagyon ütős írásunkat ugyancsak ők inspirálták.  Adtunk ötletet külföldi rádiócsatornának Berecz Andi interjúján keresztül. Zömében szemléletformáló posztokat írtunk, ezen felül értéket képeztünk és volt nem egy szórakoztató, nagysikerű, „nagyportfelkavaró” posztunk is. Az első és legolvasottabb posztunk pont az egyik vendégírónk posztja volt (Bach Kriszta: Igazi motiváció Justin Timberlake-től címmel), és amire nagyon büszke vagyok, hogy negyedik legolvasottabb írásunk a fiamé (Somhegyi Marci: A legérdekesebb dolgozat, amit valaha írtam címmel), majd ez a sor az interjúkkal folytatódik .

Érdekes felismerni azt, hogy egyre fontosabbá válik számunkra a közösen eltöltött értékes idő egymással, aminek keretén belül alkothatunk, ötletelhetünk és erősíthetjük egymást nemcsak szakmai szempontból, hanem emberileg is. Öröm számomra, hogy a Pontblog csapata teljes bevetéssel, egyenértékűen és egyenrangúan működik. Meg merjük mondani egymásnak, ha valami nem jó, túl tudunk lépni önmagunkon annak érdekében, hogy valamit jól csináljunk. Együtt!

Ígérjük, hogy terveinket a jövőnkre nézve hamarosan megosztjuk Veletek….

Köszönjük a visszajelzéseiteket, gondolataitokat! Hisszük, hogy továbbra is tudunk még újabb oldalt mutatni posztjainkon keresztül. Ígérni tudjuk, hogy elgondolkodtatunk Titeket, gazdagítunk, színesítünk, értéket hozunk létre. Együtt, veletek! Köszönjük .

Ja és azt se felejtsük el, hogy most már lehetnénk akár népmese is :-D, mert az is 365 :-D, mondhatni azt is, hogy népmesei korba léptünk . Köszönjük :-).