Forrás: Unsplash

Mit nekem Black Friday! Én a hálaadást követő napot másként értelmezem.

Úgy döntöttem, hogy megalakítom a sajátomat: az én saját, személyes, hamisíthatatlan black flyday napomat. Ezzel adok kedvezményt, azaz lehetőséget saját magamnak arra, hogy szárnyra kapjak. Ennek örömére tegnap azt csináltam, amit igazán szeretek. Tanultam, fejlődtem, tudást adtam át, beszélgettem, sétáltam az erdőben a kutyámmal, bejegyzést írtam, hosszú percekig ültem a kávémmal a kezemben a kanapén, olvastam. Szabadon használtam azt, amitől mindig szárnyra kapok. Minden embernek megvan az adottsága ahhoz, hogy bármikor képes legyen szárnyalni:

a legnehezebb és a legjobb pillanatokban is.

Van, aki belső szabadságként említi, van aki ihletnek, van aki alkotásnak, van aki felszabadultságnak, van aki flownak. Elvárások, belső gátak nélkül lenni úgy, hogy közben megnyugvás, kiteljesedés járja át a testedet. Amikor kikerekedsz önmagaddal szemben…. nekem ezt jelenti a szárnyalás.

Ez a nap volt az én szabad szárnyaló napom. Ez a nap lehet fekete, fehér, bármilyen szín a szivárványból….hiszen csak rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e még egy színt odatenni azért, hogy kiteljesedhessünk. Mert szárnyalni jó dolog, ezzel  ki is fehérítettem a feketét és nem utolsó sorban mindez nem került semmibe. Vagy mégis. De, a saját időmbe . Úgy is mondhatnám, hogy ez a nap volt 

az én hálaadásom is önmagam és mások felé.

Te mikor szárnyaltál utoljára és hogyan?


TOP10 írásainkat itt nézheted meg!

Ha szeretnél még a Pontblogon más bejegyzéseket is olvasni, itt megteheted.

Ha tetszett a bejegyzésünk, megoszthatod vagy lájkolhatod a tartalmat.


Hasonló témában írt bejegyzéseinket itt találod:

Balassa Rozi: Mese egy királylányról

Somhegyi Dóri: Éppen akkor…

Somhegyi Dóri: 40