Forrás: Pixabay

2016. október 7-én indítottam útjára a blogoldalamat, a Pontblog-ot. Célom az volt, hogy a saját gondolataimat oszthassam meg, és akiket érdekel, azoknak talán tudok egy pár perc erejéig új gondolatokat, egy kis inspirációt adni. Ráadásul három nagyon kedves barátom gondolta úgy, hogy ők is szívesen megosztanák blogoldalamon látásmódjukat a világról. Habár célul tűztük ki, hogy a mi gondolatközvetítésünk nem a kattintásokról, lájkokról, nézettségről szól, hanem arról, hogy ezt egyszerűen csak jó csinálni, mert nekünk pont ez okoz örömet. Az alkotás öröme, a közös munkák öröme, a találkozásaink öröme, közös látásmód és a közös értékrend.

Segítőink függetlenül az elveinktől, a honlap mögé tettek egy statisztikai oldalt. Az év utolsó napján megnéztük. A szavam elakadt a számoktól. Kevesebb mint 3 hónap alatt több, mint 4600-an jártak a Pontblogon!!!! Ahhoz képest, hogy azt gondoltuk, jó ha húszan olvassák majd (ami igazából a mi részünkről tök mindegy :-)), ez egy hihetetlen és érthetetlen szám számomra! Köszönöm/Köszönjük Mindenkinek!

Bízunk abban, hogy 2017-ben is tudunk Nektek új gondolatokat, új irányokat, humort adni, ami talán egy kis fűszer lesz a mindennapjaitokhoz!

Kommentár nélkül. Köszönjük!