Hát a mai világ számomra egy felfedezésre váró terület. Amikor lányom az orrom alá nyomta a telefonját –  feltehetőleg kandi kamera jelleggel -, csak az jutott eszembe, hogy valami baj van! A következő szó ami eszembe jutott, az a beszarás! A rá következő pedig, hogy ezt én nem mutogatnám!

Sosem értettem, hogy miért jó, amikor valaki nyilvánosság előtt éli az életét. Személyes, intim dolgok vagy csak egy-egy elkapott pillanat, miért kerül fel nyilvános felületre? Önigazolásként? Ha igen, akkor pozitív a visszajelzés. De mi van, ha nem? Akkor egy újabb szöget ütünk be az amúgy is

ingatag lelkek világába?

Az amúgy is szeretetben úszó, mindenki örömének egyformán örülő kommentelők között?

Megfigyeltétek már, hogy mindig van, aki még egy bájos babafotóhoz is oda tudja biggyeszteni, hogy azért aranyos, mert most nem bőg! Vagy valamilyen kedvességet… És ebben a virtuális közegben egyszer csak

megérkezik ez a bizonyos F-fotó!

Egy csoda! Na, nem a fotó! Hanem, hogy a fiatalok milyen kendőzetlenül udvarolnak egymásnak! Tudom, ezt nem érthetem! Kőkori lelet vagyok! De! Hol van, hogy szemezünk egymással? Mosolygunk egymásra? Élvezzük, hogy észrevettek? Az első randi… mit vegyek fel érzése? Milyen legyen a hajam, a ruhám…?

Nem, nem ez történik, hanem egyből a közepébe!

Hadd szóljon! Azt nem tudom, hogy aki ilyet küld, vajon milyen hosszú távra tervez a kiválasztott kedvessel? Mert így nevezte gyermekem, aki kendőzetlenül röhögött az arcon, amit vágtam! Ahogy én szoktam mondani, az az arc a kudarc!

Azt gondoltam, hogy mi, akik a Hair-t tekintettük korunk lázadásának vagy megéltük a nudista strandok elszaporodását és elhalását, magasan kimerítettük a polgárpukkasztás szintjét. Tévedtem! A kérdés, hogy ifjanti Casanovánk milyen céllal mutatott rá

önnön nagyságára vagy kicsinységére?

Mi indít arra valakit, hogy egy profilkép alapján egyből a lényegre térjen? Mit vár? Táncos-dalos felvonulást? Népünnepélyt? Vagy lehet, hogy mély érzelmi indíttatás ez? Vagy valamilyen szekta felszabadult szellemiségét hirdette azáltal, hogy kendőzetlenül feltárta önmagát!? Azt nem kérdezem, hogy ezeknek az embereknek megvan-e az az alapmondat, hogy ami egyszer felkerül a netre az ott is marad?

Boncolgattam volna ezt még magamban, amikor gyermekem megszánva a kínlódásomat, csak annyit mondott: anya, ez nem az első…. hülye ez mind! Hát lehet! De szinte kívántam azt a szirupos elképzelést, hogy van szőke herceg fehér lovon. Hogy az én fiatal hozzátartozóim, érezni fogják, hogy milyen az igazi vonzalom, szerelem. Hogy vannak naplementék, séták…és normális méretek!

————————————————————————————————————————————-

Ha tetszett a bejegyzésünk, közvetlenül a bejegyzés alján látható ÉRTÉKELÉS-nél fejezheted ki, mennyire, továbbá ugyanitt megoszthatod a Facebook-on keresztül is, ha jelentett számodra bármit az írás tartalma.

Az oldal alsó részében található HOZZÁSZÓLÁSOK résznél tudod elmondani véleményed, amit előre is nagyon köszönünk, hisz kölcsönösen formáljuk egymást. A fenti funkciók használatához, tájékozódáshoz a Pontblog GDPR szabályzatát itt találod.

Hasonló tartalmú írásainkat itt találod:

Hogyan légy férfi 1 perc alatt?

 

Hülye vagy?

 

Félreértelmezett szabadság