Hihetetlen, hogy újra szembesülhetünk az emberi hülyeség netovábbjával! Nem tudom, hogy mi zajlik le emberekben. Ezért nem is célom ítélkezni, viszont megdöbbent, hogy milyen reakciót robbant be a túlélés ösztöne! Ha háború lenne, érteném, talán. De most csak vizionálni tudom, hogy mi indít embereket és főleg  hova! Furcsa, hogy már a  harmadik hullám ringatja testünket, egyre sérülékenyebb lelkünket és ilyenkor mik törnek elő egyes emberekből.

Nem nagy dolog, de még az esti zárás előtt, hétvégén a szokásos bevásárlásunkat végeztem volna, amikor szembesültem azzal, hogy nincs hely a parkolóban! Tehát megállapítottam, hogy ünnep van!

A Covid ünnepe?!

Hogyan ünnepeljük ezt a fővárosban? Egymás nyakába állva, 300-400 méteres sorokban kettesével, hármasával, mindezt a legfontosabb boltok előtt, mint ruházati outlet, berendezési áruház. Gondolom mindenki abból indult ki, hogy a legmagasabb kategóriájú sportruházatban tudja csak összeállítani a legóbútorát! Vagy a bútorral a hátán edz, hiszen ez még hasznos is lehet az izomzatára nézve… Aztán amikor  már sikerült megfejtenem a rejtélyt, szembesültem a következővel. Liszt mázsaszámra! Hiszen TARTÓS! A WC-papír pedig a szigeteléshez kell, hogy távol tartsuk a vírust! És ekkor összeállt a kép!

Én vagyok a hülye!

Futás közben tésztát gyúrni a legjobb! A papírhasználat is megnő, hiszen a mozgás serkenti a bélműködést és amikor lepihensz, nincs jobb egy új bútor összeszerelésénél! Tehát én vagyok a hülye! Ez a gondolat kísértett meg, amikor visszafordultam a parkolóból, hogy hazamenvén körbenézhessek a konyhámban és megállapíthassam, hogy

vásárlás nélkül is kihúzok 1-2 hetet.

Lehet, hogy vissza kell térnem nagyanyáink szokásaihoz, mint kiflisütés de azt gondolom, hogy lesz rá idő a bezártság ideje alatt. Oké, akkor mi is űzött ennyi embert a boltokhoz? Hát persze….minden olcsóbb!!! És igen! Ez a bűvös mondat!

OLCSÓBB! Mint mi?

Kérdezhetnénk… Mindegy csak olcsó legyen.

Hát, én nem vagyok a foghoz verős típus, de nem értem! Csak azért ott állni (még szerencse, hogy nem volt hideg! akkor jött volna a többi kórság is!), mert olcsóbb, és venni valamit! Ja és két hét!!! Igen, lehet, hogy naiv vagyok, mert ki garantálja, hogy csak ennyi? Vagy úgy gondoljuk, hogy eddig nem tudtunk elkölteni feleslegesen semmit, hát tegyük meg az utolsó hullámot meglovagolva? Félreértés ne essék! Értem a pánikot, a depi elleni vásárlás gyönyörét…

De tényleg ennyit tanultunk?

Szeretném hinni, hogy akinek a fődíjat jelentette ez az egy napos őrült vásárlás, tényleg boldog még most is??…. mert akkor megérte!

————————————————————————————————————————————-

Ha tetszett a bejegyzésünk, közvetlenül a bejegyzés alján látható ÉRTÉKELÉS-nél fejezheted ki, mennyire, továbbá ugyanitt megoszthatod a Facebook-on keresztül is, ha jelentett számodra bármit az írás tartalma.

Az oldal alsó részében található HOZZÁSZÓLÁSOK résznél tudod elmondani véleményed, amit előre is nagyon köszönünk, hisz kölcsönösen formáljuk egymást. A fenti funkciók használatához, tájékozódáshoz a Pontblog GDPR szabályzatát itt találod.

Hasonló tartalmú írásainkat itt olvashatod:

Mind meghalunk?

Hülye vagy?