Főleg nőtársaimhoz szólnék! A férfiak csak kiröhögnének, mint ahogy kedvesem is tette, aki ugyanúgy részt vett a bőröm elleni merényletben, mint ahogy én! Gondolom ismerik azt az érzést többen – férfiak is -, amikor egy-egy reklám elementáris hatással van ránk! Mi nők nézünk egy csodaautót, egy-egy fürdőruhát! A férfiak, meg mást. De ne legyünk álszentek, mi sem feltétlen az úszógatya miatt nézünk reklámot és azért, hogy életünk párját meglepjük vele…

Na jó…. egy szép napon engem is elért a reklám szívóereje! Megtekintvén egy bababőrű huszonévest, aki a zuhany alól kibújva bekeni bőrét a csodaszerrel, majd kedvese egyből mellébodorodva szerelmet vall neki….és ezen a ponton mindenkit magára hagy a rendező, ahol persze csak a fantáziánk lehet a határ! Majd lazán felvillan a csodaszer neve!

Ne legyünk gyenge elméjűek, egy ilyen testápoló reklám után nem a várható éjszaka dobogtatja meg a női szívet! Hanem maga a testápoló ami ezt képes kiváltani, hogy a bőrünk hamvas és csodás lesz. Na, most ha egy a férfi olvasóm is eljutott idáig az olvasásban, akkor persze, DE a válasz :D!

Mit tesz ilyenkor egy ízig-vérig NŐ?

Berohan a drogériába, szupermarketbe, kínai boltba, (pénztárcafüggő) és mint egy vizsla kutatni kezdi a csodát! Szinte már-már éreztem, hogy a bőröm már a tudattól is szépül. Kicsit ugyan zavaró, hogy minden héten átrendezik a polcokat, a tetejében nehezítésnek a „csodák” ugyanolyan csomagolásban vannak és persze a betűméret és a szín is ugyanaz…

Nem csüggedve, egyszercsak lecsaptam a flakonra! De mégsincs vége! Bőrtípusnak is stimmelnie kellett! Amikor már a nyolcadik flakont itt is végigolvastam szemüveg nélkül,

rátaláltam és egy hihetetlen öröm járta át a testem!

Már megvolt az érzés pasival, vagy nélküle. Kifizettem, mert már tudtam, hogy este egy csoda lesz! Ha felkerül a testemre, jobban alszom, szebb leszek, és a következő nap mindenki látni fogja, hogy húszéves lettem újra.

És eljött az esti rutin ideje. Élvezettel kentem szét a testápolót, majd hitvesemet kértem meg az el nem érhető részek javítására. És működött! A bodorodás, suttogás! És ekkor a mondat:

Drágám, ez miért áll csomókban a hátadon?

Kissé sértődötten oktattam ki Egyetlenemet, hogy ettől olyan tápláló, majd beszívja. Akkor pedig neki is milyen jó lesz! Három napig kentem magam, ha kellett, ha nem! Boldog voltam, hogy mekkora javulás állt be a bőröm szépségében. Bár, ha őszinte akarok lenni, baromira száraznak éreztem helyenként a bőröm, sőt, még viszketni is kezdtem egy-két helyen….pedig hipoallergén ez a csoda!

Nem adhatom fel, nem vallhatom ezt be, hiszen akkor elismerném, hogy a drágám jó meglátással szállt vitába velem! Az árát meg hagyjuk! Ilyen esetekben szoktuk mi nők mondani, hogy kaptuk vagy már régen megvolt… De ez egy testápoló könyörgöm! És egyszercsak eljött az igazság pillanata!

Egy reggel csak néztem ki a fejemből mosdóhasználat közben, ahol pont szemmagasságban feltűnt egy szó a csodaflakonon! Nem hittem el! Valaki átvert! Ennyire hülye nem lehetek! Három napon keresztül

tusfürdővel

kentem magam fürdés után! A bőröm, mint a pergamen, a lelkem romokban, a lábamon 100 évesre hajazó repedések a szárazságtól! Csendesen röhögve beálltam a zuhany alá és habozva élveztem a tusolás minden percét!

Hogy mi a tanulság?

Szemüveg nélkül ne vásárolj, higgy néha a társadnak, a búgáshoz elég a kenés… És vásárolj megszokott márkát vagy olvasni tudó eladótól kérj 😊!

————————————————————————————————————————————-

Ha tetszett a bejegyzésünk, közvetlenül a bejegyzés alján látható ÉRTÉKELÉS-nél fejezheted ki, mennyire, továbbá ugyanitt megoszthatod a Facebook-on keresztül is, ha jelentett számodra bármit az írás tartalma.

Az oldal alsó részében található HOZZÁSZÓLÁSOK résznél tudod elmondani véleményed, amit előre is nagyon köszönünk, hisz kölcsönösen formáljuk egymást. A fenti funkciók használatához, tájékozódáshoz a Pontblog GDPR szabályzatát itt találod.

Hasonló tartalmú írásainkat itt olvashatod:

Hol szúrtam el?

Tartalomhoz a forma

Feladtam